5 CULICADEAUS VOOR ONDER DE BOOM
/ Categories: Smaakmakers

5 CULICADEAUS VOOR ONDER DE BOOM

Make it a December to remember! WMF selecteer de mooiste cadeaus voor onder de boom. Met dit keukenspul gooi je vast en zeker hele hoge ogen…

Het vinden van het juiste cadeau is altijd een hele zoektocht. WMF helpt een handje en selecteerde een lijst met de leukste culinaire cadeaus voor lekkerbekken.

GEZELLIG SAMEN
Steel de show met zo’n geweldige Lono Fonduepan van WMF. Geheid een hit tijdens de kerst, oudejaarsavond, met een familie etentje, een avondje met vrienden of een kinderfeestje. Een lekkere wild- of kruidenbouillon, gecombineerd met verschillende soorten vlees, vis en groenten garanderen een gezellige fondue-avond voor de fijnproevers onder ons. Weer eens wat anders dan gourmetten.
Prijs: € 89,99
Meer info vind je hier.

HET OOG WIL OOK WAT
Als je iemand echt wilt verwennen dan is een luxe bestekset van WMF natuurlijk echt een mooi cadeau. WMF Corvo Bestekset bestaat uit 24-delen en is ontworpen door de deisgners Köhler & Wilms. Grappig detail: de messen van deze set kun je op iedere kant leggen. Als het mes op het lemmet ligt, dan past het handvat zich optisch gezien aan de lepel en de vork aan. Als het lemmet in de gebruikelijke positie ligt, komt het handvat van het mes omhoog. Het dekken van de tafel wordt op deze manier nog leuker, want met hetzelfde bestek kun je, afhankelijk hoe je de messen legt, steeds opnieuw een tafellook creëren.
Prijs: € 219
Meer info vind je hier.

WATER BIJ DE WIJN
Een beetje water bij de wijn is altijd goed en zo’n mooie waterkaraf staat ook nog eens leuk op tafel. Hou je van strak design? Dan is de WMF Motion waterkaraf een echte eyecatcher! En ook heeft deze karaf een aantal hele vernuftige functionaliteiten waaronder een geoptimaliseerde close up-sluiting met een vergiet-onderdeel waardoor ijs en stukjes fruit worden tegengehouden tijdens het schenken en is het glas hittebestendig. Je kunt er dus ook gewoon glühwein in serveren. Kortom: een topcadeau voor iedereen die dol is op mooie dingen.
Prijs: € 39,95
Meer info vind je hier.

HANDIG HULPJE
Zoek je nog een kleinigheidje? Het raspen van gember wordt nog wel eens als lastig ervaren. Met de gemberrasp van WMF is dat verleden tijd. Met deze handige keukenhulp rasp je de gember voortaan heel eenvoudig. Door de scherpe kartels rasp je de gember heel easy en de gember wordt opgevangen in het bakje, waardoor je niks meer verspilt of knoeit.
Prijs: € 14,95
Lees hier meer over de voordelen van gember en waarom je het altijd in huis zou moeten hebben.

WIJNLOVER
Zoek je een cadeau voor een echte wijnliefhebber? Dan is een decanteerkaraf wellicht een goed idee. De decanteerkaraf van WMF is door zijn vloeiende lijnen niet alleen een echte blikvanger op tafel; dankzij de bijzondere vormgeving komen de smaak en aroma’s van die zorgvuldig gekozen wijn perfect tot uiting. Ook niet gek: na gebruik kan de decanteerkaraf gewoon in de vaatwasser.
Prijs: € 39,95
Meer info over de decanteerkaraf van WMF vind je hier.

Benieuwd waar je WMF kunt kopen? Klik dan hier.

Previous Article IN THE SPOTLIGHT: DE TRUFFEL
Next Article ZÓ MAAK JE DE PERFECTE AARDAPPELPUREE
Rate this article:
No rating