DE LEUKSTE CADEAUTIPS VOOR FOODIES
/ Categories: Smaakmakers

DE LEUKSTE CADEAUTIPS VOOR FOODIES

Wie aan december denkt, denkt aan feest, familie en lekker eten! En aan cadeaus. Daarom een lijst met de leukste culinaire cadeaus van WMF voor pakjesavond…Van deze culinaire hebbedingen wordt namelijk iedere foodlover blij.

Feestmaand december staat voor de deur en daar horen, naast een overdaad aan eten en drinken, ook cadeaus bij. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die van koken houdt? WMF maakt het jullie makkelijk en selecteerde een lijst met de leukste culinaire presentjes voor pakjesavond. 

Metaalzeep

Een zeepje cadeau doen is altijd goed, maar eigenlijk is de WMF-metaalzeep veel origineler én duurzamer. Was je handen met dit stukje metaalzeep en de vieze geurtjes aan je vingers verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ideale keukengadget dus voor als je handen na het eten koken stinken naar vis, uien of knoflook.

Prijs: € 11,25

Iconic bestekset

Als je iemand echt wilt verwennen geef je dit leuke 30-delige Iconic-bestekset van WMF. Ideaal voor iemand die voor het eerst gaat samenwonen of een kleine keuken heeft, want de set is lekker compact en ziet er nog mooi uit ook. Het WMF Iconic-bestek heeft mooie geometrische vormen, een matte afwerking en het kan gewoon in de vaatwasser.  En hoe leuk, de bestekset wordt ook nog eens geleverd in een mooie cadeauverpakking. 

Prijs: € 399,-

Decanteerkaraf

Zoek je een cadeau voor een echte wijnliefhebber, dan is deze WMF Dekanteerkaraf wellicht een goed idee! Rode wijn heeft lucht nodig om te ademen. Vooral de wat vollere, zwaardere wijn dient voldoende te worden gedraaid om het aroma tot zijn recht te laten komen.  Maar niet alleen rode wijnen zijn geschikt voor het serveren in een karaf, ook witte wijnen als Chardonnay en Riesling zijn perfect voor deze mooie wijn-/decanteerkaraf van WMF. De karaf heeft een capaciteit van 1,5 liter, een hoogte van 24 cm en kan in de vaatwasser worden gereinigd. Veel plezier met geven!

Prijs: € 39,95

Stijlvolle waterkoker

Een waterkoker is natuurlijk onmisbaar in iedere keuken, maar het oog wil ook wat. De WMF LONO thee- en waterkoker 2-in-1 is de nieuwe favoriet onder theeleuten. De verfijnde theemaker van SCHOTT Duran glas is speciaal ontworpen om thee te zetten. De juiste temperatuur kan worden ingesteld en door de ingebouwde theezeef kan ook losse thee erin. Kortom: een perfect Sinterklaascadeau voor iedereen die van mooie spullen op zijn aanrecht houdt.

Prijs: €149,99

Vriend in de keuken

Of je nu zoete of hartige recepten wilt bereiden, deze compacte WMF KITCHENminis® Keukenmachine One for All kan het allemaal! Dankzij de planetaire beweging kun deze keukenvriend mixen, kneden, roeren en kloppen. De behuizing is gemaakt van het stijlvolle en hoogwaardige Cromargan® roestvrijstaal. Daarnaast wordt er een mengkom meegeleverd van 3 liter inclusief spatbescherming als ook een platte garde, ronde garde, siliconen spatel en een deeghaak. Tevens beschikt het over een lcd-scherm met timerfunctie voor precieze voorbereiding, 8 snelheden met elektronische snelheidsregeling en wordt er een blender meegeleverd van 0,8 liter. Als de blender bovenop de keukenmachine wordt geplaatst, heeft deze een hoogte van 54,9 cm. Laat je creativiteit de vrije loop laten dankzij zijn vele functies.

Prijs: €449,99

Benieuwd waar je al deze leuke WMF-cadeaus kunt kopen? Klik dan hier.

 

Previous Article 9 REDENEN WAAROM JE ALTIJD GEMBER IN HUIS MOET HEBBEN
Next Article PROSECCO & PARMEZAAN RISOTTO UIT DE SNELKOOKPAN
Rate this article:
4.3