RECEPT: PETIT FOUR MET APPELCHIPS
/ Categories: Recepten

RECEPT: PETIT FOUR MET APPELCHIPS

DIT HEB JE NODIG

Voor 4 personen

  • 2  fijnzure appels
  • 3 eetlepels citroensap
  • 3 eetlepels ahornsiroop
  • 1  gehakte chilipeper 
  • 2 avocado's
  • Zoutvlokken
  • Sap en rasp van een citroen
  • Zout en peper
  • 100 gram roomkaas
  • 2 theelepels pesto
  • Handje tuinkers

ZO MAAK JE HET

1. Hol de de appels uit met een appelboor en snijd ze in fijne plakjes of rasp. Marineer de plakjes met citroensap en ahornsiroop, bestrooi met chili en zoutvlokken en droog ca. 9 uur in de WMF KITCHENminis® Droogoven.

2. Pureer de avocado's gedeeltelijk met  een staafmixer, maar laat ze gedeeltelijk grof. Breng op smaak met citroensap en citroenschilrasp, zout en peper. Roer de roomkaas romig en breng op smaak met 2 theelepels (verse) pesto. 

3. Beleg de appelschijfjes afwisselend met avocadoroom, roomkaas en tuinkers. 

 

 

Previous Article RECEPT: KIP YAKITORI MET MISO VLOKKEN EN PARMEZAANSE KRUIDENSAUS
Next Article RECEPT: MOJITO IJSJES MET MUNT EN PERZIK
Rate this article:
4.7