maandag 24 juni 2024 / Categorieën: Recepten RECEPT: COSMOPOLITAN COCKTAIL MET GEDROOGD FRUIT It's cocktail o'clock! Verrijk deze zomer jouw cocktail met gedroogd fruit uit de WMF KITCHENminis® droogoven voor de ultieme cocktail ervaring. Origineel, makkelijk en past in elke keuken, hoe groot of klein ook. DIT HEB JE NODIG: Voor één cocktail 45 ml vodka 15 ml triple sec (zoals Cointreau) 30 ml cranberrysap 10 ml vers limoensap IJsblokjes Gedroogd sinaasappelschijfje (voor garnering) 1 sinaasappel WMF Kitchenminis droogoven ZO MAAK JE HET: Gedroogd Sinaasappelschijfje: Voorbereiding: Was de sinaasappel grondig en dep droog. Snijden: Snijd de sinaasappel in dunne plakjes (ongeveer 3 mm dik). Drogen: Leg de sinaasappelschijfjes in een enkele laag op de roosters van de droogoven. Stel de WMF Kitchenminis droogoven in op een temperatuur van 70°C. Droog de sinaasappelschijfjes gedurende 6-8 uur, of totdat ze volledig droog en knapperig zijn. Draai ze halverwege de droogtijd om voor gelijkmatig drogen. Afkoelen en Bewaren: Laat de gedroogde sinaasappelschijfjes volledig afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte container tot gebruik. Cosmopolitan Cocktail: Koelen: Plaats een martini- of cocktailglas in de vriezer om het te koelen. Shaken: Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Voeg de vodka, triple sec, cranberrysap en vers limoensap toe aan de shaker. Sluit de shaker en schud krachtig gedurende ongeveer 15 seconden. Serveren: Haal het gekoelde glas uit de vriezer. Zeef de inhoud van de shaker in het glas. Garneren: Garneer de cocktail met een gedroogd sinaasappelschijfje aan de rand van het glas of laat het schijfje drijven in de drank. Geniet van je verfrissende en stijlvolle Cosmopolitan cocktail! Vorige artikel RECEPT: BLUE SPIRULINA SMOOTHIE BOWL Volgende artikel RECEPT: KANEEL KOKOS LATTE Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019