RECEPT: DRY AGED SURF EN TURF BURGER
/ Categorieën: Recepten

RECEPT: DRY AGED SURF EN TURF BURGER

Maak van je buitenfeestje een culinair avontuur met onze Dry Aged Surf en Turf Burger! Een mix van land en zee, gegrild op WMF Lono Mastergrill en afgemaakt met een pittige twist van BBQ-saus en Sriracha-mayonaise.

DIT HEB JE NODIG

Voor 4 personen, bijgerecht 

  • 4 Dry Aged of Wagyu Burgers (ca. 200 g)
  • 4 Broodjes
  • 6 Garnalen (gepeld)
  • Zout en peper
  • Salade
  • Komkommer plakjes
  • Plakjes tomaat
  • barbecue saus
  • Siracha-mayonaise
  • WMF Lono Master Grill
     

ZO MAAK JE HET

  1. Grill de burgers op de voorverwarmde grill tot het gewenste kookniveau. Gril ondertussen ook de garnalen op de grill tot ze glazig zijn. Doe de zout en peper op de burgers. Rooster vlak voor het einde van de bereidingstijd de binnenkant van de broodjes lichtjes op de grill.
     
  2. Haal de broodjes van de grill. Leg de onderkant op een bord en bedek met een blaadje sla. Leg het volledig gekookte pasteitje erop. Beleg met de plakjes komkommer en tomaat.

  3. Snij de garnalen doormidden en leg op elke burger drie helften.

  4. Breng de burger op smaak met de BBQ-saus en Siracha-mayonaise. Eet smakelijk!

Vorige artikel RECEPT: LICHT GEGRILDE ROMAINE MET AMANDELDRESSING, ANSJOVISEMULSIE EN VERSE WILDE KRUIDEN
Volgende artikel RECEPT: BLUE SPIRULINA SMOOTHIE BOWL
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling