Thursday, April 28, 2022 / Categories: Recepten RECEPT: MOJITO IJSJES MET MUNT EN PERZIK DIT HEB JE NODIG 2 takjes munt 250 gram perzik 2 tl agavesiroop 50 ml water Kneepje citroensap Een blender IJsjesvorm Houten stokjes ZO MAAK JE HET Verwijder de takjes munt, bewaar alleen de blaadjes. Doe de muntblaadjes van 1 takje, perziken, agavesiroop, water en een kneepje citroensap in een blender Mix dit geheel tot een gladde massa. Giet deze massa in een vorm voor ijsjes, voeg nog een aantal blaadjes munt toeen steek de houten stokjes erin Laat minstens 8 uur goed invriezen. Previous Article RECEPT: PETIT FOUR MET APPELCHIPS Next Article RECEPT: APPEL-WORTELSALADE MET ROZIJNEN, HONINGDRESSING, NOTEN EN ZADEN Rate this article: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019