RECEPT: MOJITO IJSJES MET MUNT EN PERZIK
/ Categories: Recepten

RECEPT: MOJITO IJSJES MET MUNT EN PERZIK

DIT HEB JE NODIG

  • 2 takjes munt
  • 250 gram perzik
  • 2 tl agavesiroop
  • 50 ml water
  • Kneepje citroensap
  • Een blender
  • IJsjesvorm
  • Houten stokjes

 

ZO MAAK JE HET

  1. Verwijder de takjes munt, bewaar alleen de blaadjes. 

  2. Doe de muntblaadjes van 1 takje, perziken, agavesiroop, water en een kneepje citroensap in een blender 

  3. Mix dit geheel tot een gladde massa. Giet deze massa in een vorm voor ijsjes, voeg nog een aantal blaadjes munt toeen steek de houten stokjes erin

  4. Laat minstens 8 uur goed invriezen.

Previous Article RECEPT: PETIT FOUR MET APPELCHIPS
Next Article RECEPT: APPEL-WORTELSALADE MET ROZIJNEN, HONINGDRESSING, NOTEN EN ZADEN
Rate this article:
5.0