donderdag 28 april 2022 / Categorieën: Recepten RECEPT: MOJITO IJSJES MET MUNT EN PERZIK DIT HEB JE NODIG 2 takjes munt 250 gram perzik 2 tl agavesiroop 50 ml water Kneepje citroensap Een blender IJsjesvorm Houten stokjes ZO MAAK JE HET Verwijder de takjes munt, bewaar alleen de blaadjes. Doe de muntblaadjes van 1 takje, perziken, agavesiroop, water en een kneepje citroensap in een blender Mix dit geheel tot een gladde massa. Giet deze massa in een vorm voor ijsjes, voeg nog een aantal blaadjes munt toeen steek de houten stokjes erin Laat minstens 8 uur goed invriezen. Vorige artikel RECEPT: PETIT FOUR MET APPELCHIPS Volgende artikel RECEPT: APPEL-WORTELSALADE MET ROZIJNEN, HONINGDRESSING, NOTEN EN ZADEN Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019