DE NIEUWSTE PRONKJUWEELTJES VAN WMF
/ Categories: Keukengeheimen

DE NIEUWSTE PRONKJUWEELTJES VAN WMF

Bij WMF ligt de nadruk al decennialang op kwaliteit, functionaliteit, technologie en design. Ook deze nieuwste aanwinsten in de collectie van 2019 zijn weer een lust voor het oog. Een overzicht van de leuksten! Laat je inspireren en kies je favoriet.

WMF Chef’s Edition

Koksmes: check. Groentemes: check. Broodmes: check. Een goede keukenuitrusting is de basis voor het voorbereiden van een lekker diner. Neem bijvoorbeeld de messen: het gebruik van het juiste en een scherp mes, bezorgt je naast gemak ook heel veel plezier in de keuken. Deze nieuwe serie messen van WMF zijn het uitproberen waard. 

Consumentenadviesprijs: €249,00 

Meer info vind je hier

Lees ook het artikel: DEZE MESSEN ZIJN ONMISBAAR IN DE KEUKEN 

WMF Lono Snackmaster

Met de Lono Snackmaster tover je in een handomdraai de lekkerste wafels, muffins, donuts en tosti’s op tafel. Er worden 2 krasbestendige aluminium platen met antiaanbaklaag meegeleverd speciaal voor wafels en tosti's, en de platen voor donuts en muffins kunnen apart worden besteld. En superhandig: het LED-controle lampje geeft aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.

Consumentenadviesprijs: € 99,95

Meer info vind je hier. 

WMF Kult X Foodprocessor

Met deze keukenheld kun je de meest uiteenlopende gerechten maken: van voorafjes tot desserts. Dit mooie keukenapparaat is multifunctioneel en biedt eersteklas comfort zonder veel ruimte op te eisen op het aanrecht.

Consumentenadviesprijs: € 119,95

Meer info vind je hier.

WMF Lono Sous Vide Cooker Pro en bijbehorende WMF Lono Vacuüm Sealer

De WMF Lono Sous Vide Cooker Pro is een indrukwekkend apparaat dankzij zijn vele functies en is als het ware een culinair kooksysteem waarbij voedsel wordt verpakt in vacuüm zakken. Je kunt er vlees, vis of groenten heel zachtjes in koken.

Sous vide is het Franse woord voor ‘onder vacuüm’. Deze kooktechniek wordt gebruikt om vlees, vis of groenten verpakt in een vacuümzak in een waterbad te garen. De temperatuur van zo’n bad is met de WMF Sous vide koker heel precies in te stellen. Door deze constante temperatuur wordt een gelijkmatige garing van vlees, vis of groenten bereikt. Voordelen van deze kooktechniek zijn: behoud van smaken, sappen en vitaminen en mineralen. 

De basis van deze kooktechniek bestaat uit het vacumeren van het product in een vacuümzak. Vaak worden smaakmakers (kruiden en marinades) toegevoegd in de zak. Let hierbij wel op dat de smaakmakers niet te sterk zijn, aangezien ze door de sous vide techniek versterkt worden. Vervolgens wordt de vacuümzak in het waterbad gelegd en wordt het gerecht langzaam gaar.

Consumentenadviesprijs Sous vide: € 209,95

Consumentenadviesprijs vacuüm sealer: € 129,95  

Meer info over de WMF Lono Sous Vide Cooker Pro vind je hier

Meer info over de WMF Lono Vacuüm Sealer vind je hier.

WMF Kitchenminis Glazen Waterkoker

Deze WMF Lono Waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter en is ook nog eens een lust voor het oog. De transparante glazen cilinder brengt het water supersnel aan de kook en het speciale glas is hittebestendig, stabiel, smaakneutraal en gemakkelijk te reinigen. Een must voor in je keuken.

Consumentenadviesprijs: € 199,99

Meer info vind je hier. 

WMF Kult Pro High Speed Blender

Deze alleskunner is een mooie nieuwe aanwinst in het assortiment van WMF. Want met deze fancy blender kun je alles, maar dan ook echt alles, blenden.  Zo kun je er bijvoorbeeld hete(!) soep in maken. Perfect voor wanneer je bijvoorbeeld snel een smakelijk voorgerecht wilt maken. Er zijn 6 vooraf ingestelde programma's: 

1. Smoothie

2. Ice crush

3. Soep

4. Sorbet

5. Reinigen

6. Crush en pulsestand

Prijs: € 214,95

Meer info vind je hier

WMF Ambient Wijn-/ Champagnekoeler

Deze verlichte wijn- en champagnekoeler mag niet ontbreken tijdens een diner op een zwoele zomeravond. De twee lichtringen aan de boven- en onderkant van de koeler zorgen voor sfeerverlichting die kan worden geregeld door simpelweg de Cromargan® behuizing aan te raken (WMF Easy Touch-technologie). Het flexibele, onbreekbare coolpack kan ruimtebesparend in de vriezer worden opgeslagen.

Consumentenadviesprijs: € 69,95

Meer info vind je hier

 

Previous Article RECEPT: AUBERGINE MET BURRATA, TOMAAT EN RUCOLA
Next Article ZO CHECK JE OF EEN WATERMELOEN RIJP IS
Rate this article:
3.5