Foodblogger Ellen van Duijn over WMF FUSIONTEC pannen
/ Categorieën: Keukengeheimen

Foodblogger Ellen van Duijn over WMF FUSIONTEC pannen

FUSIONTEC, het unieke materiaal dat zo hard is dat de pannen extreem krasbestendig zijn en een leven lang meegaan. Ellen van Duijn, auteur van het kookboek “Made by Ellen - Elke dag verrassend lekker eten” en foodblogger, testte onze WMF FUSIONTEC pannen maar al te graag uit en maakte er een heerlijke speculaaskoek van, zo uit de pan!

Dit blog is geschreven door Ellen van Duijn, auteur van het kookboek “Made by Ellen - Elke dag verrassend lekker eten” en foodblogger van de gelijknamige blog madebyellen.nl


 "Vroeger in het hotel & restaurant van mijn ouders was ik altijd onder de indruk van die grote, zware pannen die onder het fornuis stonden. Als jong meisje vond ik die pannen erg krachtig en keek ik graag toe als deze te hand werden genomen. Het was namelijk een belangrijk onderdeel van de keuken. Als de pannen op het vuur kwamen te staan dan wist je dat het ging gebeuren; er werd wat lekkers gekookt!

Inmiddels heb ik mijn eigen pannen onder het fornuis staan. Gelukkig niet zo zwaar als die uit mijn ouders hotel maar daar is mijn liefde voor mooie, stevige pannen ontstaan. Want tenslotte is het de basis om iets lekkers te maken. Niet geheel onbelangrijk dus.

Investeren in goede pannen
Toch hebben mensen vaak het idee dat een goede pan veel geld kost. Terwijl als je er goed over nadenkt is een goede pan juist helemaal niet duur. Wanneer je een echt stevige, zeer krasbestendige pan koopt, dan gaat deze vaak levenslang mee. Er zit dan ook niet voor niets 30 jaar garantie op de FUSIONTEC pannen van WMF. In dat licht vind ik een kwalitatieve pan juist goedkoop. Zo heeft mijn moeder nog steeds haar pannen en heb ik ook al 15 jaar dezelfde pannen. En jaarlijks breid ik mijn collectie nog steeds uit, zodat ik voor elk gerecht de juist pan heb. Of ik nou iets met vis, vlees, vega of vegan bereid. Zo komt er altijd wel iets lekkers op tafel!"
 

Pannen in de video: WMF FUSIONTEC Mineral pannen 

Recept: grote speculaaskoek uit de pan van Made By Ellen 

Heerlijk als toetje - of gewoon tussendoor bij de koffie: speculaaskoek uit de pan! Binnen 20 minuten tover je deze heerlijke lekkernij op tafel. Bekijk de video hieronder of lees het recept terug op Madebyellen.nl 

Pan in de video: de WMF FUSIONTEC Mineral koekenpan 28cm


Over WMF FUSIONTEC pannen

De FUSIONTEC pannen hebben uitstekende kook- en bakeigenschappen. Ongeacht of je een smakelijke stoofpot maakt of een heerlijk stuk vlees bakt, de pannen hebben een uitstekende warmtegeleiding en zorgen ervoor dat zelfs de meest lastige gerechten een succes worden. Dankzij de glazen deksel kunnen de gerechten gemakkelijk in de gaten worden gehouden zonder de deksel te hoeven optillen.

Het FUSIONTEC materiaal is zo hard dat de pannen extreem krasbestendig zijn en een leven lang mee gaan. Ook zijn de pannen geschikt voor elk type warmtebron (incl. inductie). Maar het gaat niet alleen om de functionaliteit en kwaliteit van de pannen ook het design is prachtig en de pannen blijven er, ook bij intensief gebruik, nog als nieuw uitzien.

Meer weten over de WMF FUSIONTEC pannen? Ontdek meer en bekijk de gehele collectie op wmf.nl/fusiontec/ 

Vorige artikel Recept: Boeuf Bourguignon met bospaddenstoelen, spekjes en sperziebonen
Volgende artikel WMF over de wereld van koffie
Beoordeel dit artikel:
5.0