GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND
/ Categorieën: Smaakmakers

GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND

Onlangs nodigde WMF alle foodlovers en hobbykoks uit om mee te doen met WMF-Chefstafette en ging op zoek naar de nieuwe smaakmakers. We hebben genoten van alle smaakvolle-inzendingen en hebben de winnaars gekozen. Kijk snel of jij een van de winnaars bent.

 

We vroegen alle kookliefhebbers een Smaakmakers-diner te organiseren met familie en of vrienden, iets lekkers te koken, de tafel mooi te dekken en het resultaat te delen op Instagram en/of op Facebook, met de #WMFsmaakmakers #chefstafette.

Wij willen iedereen bedanken voor de mooie en smakelijke inzendingen. De winnaars zijn vandaag gekozen. Dit zijn:

GEFELICTEERD! Jullie krijgen een berichtje via Social Media met de vraag jullie adres door te geven. Jullie prijs zal dan zo snel mogelijk thuis worden bezorgd.

ACTIEVOORWAARDEN

Meedoen met de WMF-Chefstafette kon tot en met 30 juni 2019. De winnaars zijn willekeurig door WMF gekozen en op maandag 8 juli 2019 via de website en social media kanalen van WMF bekend gemaakt. Over de winnaars kan niet gecorrespondeerd worden.

LET OP: de foto’s kunnen worden gebruikt op de website of socialmediakanalen van WMF. Houd hier rekening mee als je meedoet.

Vorige artikel MET DEZE TIPS IS JOUW WATERFLES IN NO TIME WEER BRANDSCHOON
Volgende artikel ZOMERSE DORSTLESSER: ZET FRUITWATER OP TAFEL
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling

x

Populair