GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND
/ Categorieën: Smaakmakers

GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND

Onlangs nodigde WMF alle foodlovers en hobbykoks uit om mee te doen met WMF-Chefstafette en ging op zoek naar de nieuwe smaakmakers. We hebben genoten van alle smaakvolle-inzendingen en hebben de winnaars gekozen. Kijk snel of jij een van de winnaars bent.

 

We vroegen alle kookliefhebbers een Smaakmakers-diner te organiseren met familie en of vrienden, iets lekkers te koken, de tafel mooi te dekken en het resultaat te delen op Instagram en/of op Facebook, met de #WMFsmaakmakers #chefstafette.

Wij willen iedereen bedanken voor de mooie en smakelijke inzendingen. De winnaars zijn vandaag gekozen. Dit zijn:

GEFELICTEERD! Jullie krijgen een berichtje via Social Media met de vraag jullie adres door te geven. Jullie prijs zal dan zo snel mogelijk thuis worden bezorgd.

ACTIEVOORWAARDEN

Meedoen met de WMF-Chefstafette kon tot en met 30 juni 2019. De winnaars zijn willekeurig door WMF gekozen en op maandag 8 juli 2019 via de website en social media kanalen van WMF bekend gemaakt. Over de winnaars kan niet gecorrespondeerd worden.

LET OP: de foto’s kunnen worden gebruikt op de website of socialmediakanalen van WMF. Houd hier rekening mee als je meedoet.

Vorige artikel ETEN INVRIEZEN: WMF GEEFT TIPS & TRICKS
Volgende artikel ZOMERSE DORSTLESSER: ZET FRUITWATER OP TAFEL
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling