HÉT PERFECTE CADEAU VOOR MOEDERDAG
/ Categories: Smaakmakers

HÉT PERFECTE CADEAU VOOR MOEDERDAG

Zondag 10 mei 2020 is het weer zover: Moederdag! Zet je moeder, oma of andere topper dit jaar éxtra in het zonnetje, want ze verdienen het. Geen inspiratie voor een verrassing? Wij zetten een paar fijne cadeautips voor je op een rij – zo zal je moeder of oma zéker versteld staan.

Wil jij de belangrijkste vrouw in je leven op Moederdag verrassen met een culinair cadeau? Ga voor een van deze WMF keukentools - kwalitatief hoogwaardige, functionele en prachtig vormgegeven producten. 

DECORATIEVE WATERKARAF
Met zo’n mooie waterkaraf zit je altijd goed. De WMF Motion waterkaraf is bijvoorbeeld een echte eyecatcher voor op tafel! De karaf heeft een aantal hele handige functies, waaronder een geoptimaliseerde close up-sluiting met een vergiet-onderdeel waardoor ijs en stukjes fruit worden tegengehouden tijdens het schenken en is het glas hittebestendig. Kortom: een topcadeau voor alle mama’s die dol zijn op mooie dingen.
Adviesprijs: € 41,95
Meer info vind je hier.
 

STIJLVOLLE WIJNKOELER
Drinkt je moeder haar wijn graag goed koud? Dan is de verlichte wijn- en champagnekoeler misschien een leuk idee. Deze is nieuw in het assortiment van WMF. De twee lichtringen aan de boven- en onderkant van de koeler zorgen voor sfeerverlichting die kan worden geregeld door simpelweg de Cromargan® behuizing aan te raken (WMF Easy Touch-technologie). Het flexibele, onbreekbare coolpack kan ruimtebesparend in de vriezer worden opgeslagen.
Adviesprijs: € 69,95
Meer info vind je hier
 

VOOR DE ECHTE THEELEUT 
Is je moeder of oma een echte theeleut? Dan is de WMF KITCHENminis® Thee- en waterkoker 2in1 Vario een perfect cadeau. Het apparaat beschikt over vijf temperatuurinstellingen waarmee je perfect water aan de kook kan brengen en ontzettend handig is voor het zetten van thee. Het beschikt namelijk ook over een ingebouwde theezakhouder met een aroma micro zeef. Gewoon inschenken en genieten dus! De waterkoker heeft een inhoud van één liter en is slechts 25 cm hoog: ideaal voor op het aanrecht!
Adviesprijs: € 99,99
Meer info vind je hier
 

KEUKENHELD
Of je nu zoete of hartige recepten wilt bereiden, deze compacte WMF KITCHENminis® Keukenmachine One for All kan het allemaal! Dankzij de planetaire beweging kan deze keukenvriend mixen, kneden, roeren en kloppen. De behuizing is gemaakt van het stijlvolle en hoogwaardige Cromargan® roestvrijstaal. En het leuke is: deze keukenheld is in drie kleuren te krijgen: zilver, ivoor en roze metallic. Staat sowieso mooi op je aanrecht!
Adviesprijs: € 449,99
Meer info vind je hier.

Benieuwd waar je al deze leuke WMF-cadeaus kunt kopen? Klik dan hier.

Previous Article 6 GOEDE REDENEN OM JE ETEN TE STOMEN
Next Article RECEPT: LAUWE ASPERGES MET RUCOLA, AARDBEIENVINAIGRETTE EN PIJNBOOMPITTEN
Rate this article:
5.0