MET DEZE APPARATEN BESPAAR JE RUIMTE ÉN ENERGIE
/ Categorieën: Keukengeheimen

MET DEZE APPARATEN BESPAAR JE RUIMTE ÉN ENERGIE

Kamp jij met ruimtegebrek in je keuken, of wil je graag een steentje bijdragen aan het milieu? Overweeg dan een WMF KITCHENminis®-apparaat. Deze serie keukenapparaten is niet alleen een lust voor het oog, deze speciale mini- keukenapparatuur is zo ontworpen dat hij in ruimte bespaart en ook nog eens energiezuinig is. WMF zet de voordelen van deze ‘compacte’ en ‘groene’ collectie voor je op een rij.

RUIMTEBSPAREND
Een keuken slim inrichten kan soms een hele uitdaging zijn. Niemand wil zijn hele keuken vol hebben staan met apparaten, maar tegelijkertijd is het hebben van goede keukenapparatuur een must voor iedere kookfanaat. Zeker tegenwoordig, omdat er voor ieder gerecht wel een speciale keukenaccessoire bestaat en het koken met slimme keukenapparaten het bereiden van gerechten vaak een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Resultaat: een overvolle keuken met weinig werkruimte over! WMF bedacht daarom de WMF KITCHENminis® serie, een lijn met kleine keukenapparaten, die niet te veel ruimte innemen in de keuken, maar absoluut gezien mogen worden op het aanrecht en zeker niet onder doen voor de traditionele keukenapparaten. Kortom: het proberen waard!

ENERGIEZUINIG
En mocht je nou denken: “Ik heb nog een goede blender, keukenmachine of waterkoker in groot formaat, dus een nieuwe is niet nodig.” Bedenk dan dat een apparaat uit de KITCHENminis® serie ook nog andere voordelen heeft…Vanwege het compacte formaat verbruikt een keukenaccessoire uit de KITCHENminis® serie aanzienlijk minder energie dan zijn traditionele broertje. En dat kan hard oplopen bij apparaten die je dagelijks gebruikt. Zo verbruikt de KITCHENminis® waterkoker van 0,8l in vergelijking met de WMF Lono waterkoker van 1,6l wel 45% minder aan energie. Zo vang je twee vliegen in één klap en draag je met het gebruik van een WMF Kitchenmini® tegelijkertijd ook een steentje bij aan een beter milieu. Bijkomend voordeel: je energierekening zal zeer waarschijnlijk ook dalen.

MINDER GEBRUIK VAN WAARDEVOLLE HULPBRONNEN
Naast het kleine formaat en het energiebesparende karakter, onderscheidt deze innovatieve keukenlijn zich ook doordat er minder waardevolle hulpbronnen worden gebruikt in zowel de productie van het product als tijdens het gebruik ervan. Zo is er per apparaat minder metaal en kunststof nodig, omdat de apparaten compacter zijn. En vanwege de kleinere inhoud, gebruik je ook niet onnodig veel ingrediënten. Dubbel groen dus!

Conclusie: Met een KITCHENmini® wordt het inrichten van je keuken een makkie, bespaar je enorm veel ruimte op je aanrecht en doe je ook nog wat aan je global footprint. Wie wil dat nou niet?

Nieuwsgierig geworden naar deze innovatieve KITCHENminis® lijn van WMF? Kijk dan hier voor verdere informatie en details. Hier vind je meteen ook de heerlijkste recepten die je kunt maken met een van de Kitchenminis®, zodat je meteen aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst.

 

Vorige artikel RECEPT: LAUWE ASPERGES MET RUCOLA, AARDBEIENVINAIGRETTE EN PIJNBOOMPITTEN
Volgende artikel CREËER JOUW STAYCATION MET DEZE DRIE ZOMERSE RECEPTEN
Beoordeel dit artikel:
5.0