donderdag 24 januari 2019 / Categorieën: Recepten OP JE PAASBEST MET WMF Het Paasfeest is populairder dan ooit. Oneindige brunches met de hele familie zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Huizen worden volledig omgetoverd in Paasstijl, de Kerststol wordt vervangen door een Paasbrood, inclusief een Paasboom en feestelijk gedekte tafels...WMF maakt het jullie makkelijk en doet een voorzet voor de leukste culinaire recepten voor Pasen. Om te beginnen een heerlijk kruidensoepje met kokosmelk. Eet smakelijk! PAASRECEPT: Verse kruidensoep met kokosmelk, geserveerd met crostini’s DIT HEB JE NODIG: 500 ml groentebouillon 2 sjalotten 1 wortel 1 stuk bleekselderij (ongeveer 100 g) 400 ml kokosmelk 1 handvol verse kervel, peterselie, koriander en babyspinazie, Stokbrood Boter Zeezout Versgemalen peper Garneer: garneer bijvoorbeeld met spruitjes, alfalfa, waterkers of verse kruiden WMF-snelkookpan WMF-staafmixer ZO MAAK JE HET: Snij de sjalotjes, wortel en bleekselderij en bak ze in een eetlepel boter. Voeg bouillon en kokosmelk toe, volg de instructies om het deksel van de WMF-snelkookpan te sluiten en de druk op maximale warmte op te bouwen. Kook gedurende 10 minuten op niveau 2. Volg de instructies om de deksel te openen, voeg de verse kruiden en de spinazie toe en pureer het fijn met een WMF-staafmixer. Snij het stokbrood in dunne reepjes, rooster het tot ze knapperig zijn in een koekenpan met wat boter en serveer samen met de soep. Garneer de soep met verse kruiden, tuinkers of spruiten en je hebt een heerlijk voorjaarssoepje voor het Paasdiner. Vorige artikel ZO DOE JE DAT: 3 X INFUSED WATER OP TAFEL Volgende artikel RECEPT: SMAAKVOLLE ZELFGEMAAKTE PEPERNOTEN Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019