RECEPT: BRIE CRÈME
/ Categories: Recepten

RECEPT: BRIE CRÈME

De nieuwe must-have dip voor bij de borrel: romige brie crème! Bereid eenvoudig met onze WMF Lineo Staafmixer en geniet van deze onweerstaanbare brie, gegarneerd met eetbare bloemen.

DIT HEB JE NODIG

 

  • 500 g rijpe Brie
  • Peper uit de molen
  • Verse eetbare bloemen, b.v. jasmijn, salie, Oost-Indische kers

Liever hartig met kruiden? Voeg dan toe: 

  • 1 teentje vers geraspte knoflook
  • 2 tl paprikapoeder
  • Fleur de sel
  • Olijfolie

ZO MAAK JE HET

 

  1. Verwijder de korst van de brie, snij in grote blokjes en mix met een staafmixer of foodprocessor tot een romige pasta.
  2. Voor een hartige versie voeg je geraspte knoflook en paprikapoeder toe.
  3. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zoutvlokken.
  4. Serveer met groentesticks, grissini, crackers of vers geroosterd brood.
     
Previous Article RECEPT: SALADE MET GEBLANCEERDE ASPERGES EN CHOCOLADE VINAIGRETTE
Next Article RECEPT: SOUS-VIDE PEREN MET VANILLE YOGHURT
Rate this article:
5.0