maandag 1 april 2024 / Categorieën: Recepten RECEPT: BRIE CRÈME De nieuwe must-have dip voor bij de borrel: romige brie crème! Bereid eenvoudig met onze WMF Lineo Staafmixer en geniet van deze onweerstaanbare brie, gegarneerd met eetbare bloemen. DIT HEB JE NODIG 500 g rijpe Brie Peper uit de molen Verse eetbare bloemen, b.v. jasmijn, salie, Oost-Indische kers Liever hartig met kruiden? Voeg dan toe: 1 teentje vers geraspte knoflook 2 tl paprikapoeder Fleur de sel Olijfolie ZO MAAK JE HET Verwijder de korst van de brie, snij in grote blokjes en mix met een staafmixer of foodprocessor tot een romige pasta. Voor een hartige versie voeg je geraspte knoflook en paprikapoeder toe. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zoutvlokken. Serveer met groentesticks, grissini, crackers of vers geroosterd brood. Vorige artikel RECEPT: SALADE MET GEBLANCEERDE ASPERGES EN CHOCOLADE VINAIGRETTE Volgende artikel RECEPT: SOUS-VIDE PEREN MET VANILLE YOGHURT Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019