Monday, March 25, 2024 / Categories: Recepten RECEPT: ESPRESSO & CHOCOLATE MOUSSE Maak deze Pasen extra speciaal met een overheerlijke espresso chocolademousse. De romige textuur en verrukkelijke smaakcombinatie van intense espresso en rijke chocolade zijn de ideale aanvulling op een gezellige brunch. DIT HEB JE NODIG 360 gram slagroom 120 g pure chocolade, fijngehakt (of chocoladedruppels) 1 el instant-espressopoeder 1 eetl cacaopoeder 120 g poedersuiker 1 crèmeversteviger (optioneel) ZO MAAK JE HET Verwarm 120 g slagroom tot vlak voor het kookpunt, giet de chocolade erover en roer tot de ganache ontstaat. Zet het mengsel in de koelkast en roer 3 keer binnen 30 minuten. Als de room koud is, klop deze licht en luchtig en laat afkoelen. Meng het espressopoeder, cacaopoeder en poedersuiker (roomversteviger optioneel) en klop met de overgebleven room bijna stijf. Voeg vervolgens de opgeklopte ganache toe en blijf kloppen tot alles lekker luchtig is. Doe het mengsel in porties in glazen en versier met chocoladeschaafsel. Previous Article RECEPT: KUMPIR AARDAPPEL MET QUINOA, TABOULÉ EN VEGAN KAASSAUS Next Article RECEPT: MINI PAVLOVAS MET DALGONA CRÈME Rate this article: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019