RECEPT: GROENE ASPERGES MET GEROOSTERDE PERZIK
/ Categories: Recepten

RECEPT: GROENE ASPERGES MET GEROOSTERDE PERZIK

Dit voorjaar serveren we natuurlijk asperges. Toe aan een nieuwe variant? Probeer ons asperges recept met gegrilde perzik! Een heerlijk recept voor in de lente of tijdens een BBQ. 

DIT HEB JE NODIG

Voor 4 personen

  • 1 klein bosje asperges
  • 1 rijpe perzik
  • 1 rode ui
  • gesneden amandelen
  • rode peper

ZO MAAK JE HET

  1. Spoel de asperges af en snijd de harde uiteinden eraf.

  2. Kook de asperges in een pan tot ze zacht zijn en breng op smaak met zout en chilivlokken.

  3. Grill de perzik en de dun gesneden ui in een beetje olijfolie in een grillpan of contactgrill tot ze gaar zijn.

  4. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.

  5. Serveer alles op een dikke, eerder gegrilde boterham.

  6. Bestrooi met rode peper, zout, besprenkel met citroensap en olijfolie.

 

Previous Article RECEPT: GEGRILDE ASPERGES MET BURRATA EN HAZELNOOTKRUIM
Next Article RECEPT: KOMKOMMER YOGHURT DIP MET MUNT
Rate this article:
5.0