RECEPT: KOMKOMMER YOGHURT DIP MET MUNT
/ Categories: Recepten

RECEPT: KOMKOMMER YOGHURT DIP MET MUNT

Laat die lente maar komen! Maak van je tussendoortje een feestje met deze frisse en gezonde vegan tzatziki dip. Perfect om van te genieten op een zonnige dag. 

DIT HEB JE NODIG

  • 150 g (soja)yoghurt
  • 100 g (plantaardige) roomkaas
  • 1 kleine komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • frisse munt
  • verse dille
  • zout
  • peper
  • 1 el olijfolie
  • Groenterasp

ZO MAAK JE HET

  1. Rasp de komkommer grof en zout lichtjes. Uitknijpen na ca. 20 minuten.

  2. Meng de yoghurt met de roomkaas, geraspte knoflook, gehakte munt, zout, peper en olijfolie tot een romig geheel.

  3. Roer de komkommer erdoor en verdun eventueel met sojaroom.

Previous Article RECEPT: GROENE ASPERGES MET GEROOSTERDE PERZIK
Next Article RECEPT: MISO-GESTOOFDE GROENTEN MET OLIJVEN, WATERRADIJS EN BASILICUM-WALNOOTCRÈME
Rate this article:
No rating