RECEPT: MATCHA MINT THEE
/ Categories: Recepten

RECEPT: MATCHA MINT THEE

DIT HEB JE NODIG

Voor 4 glazen

  • 20 gram cashewnoten
  • 350 ml water
  • 2 dadels
  • 10 muntblaadjes
  • 2 el matcha poeder/thee
  • Blender 

ZO MAAK JE HET

  1. Week de cashewnoten een nachtje in water om ze zachter te maken.
     
  2. Doe alle ingrediënten (behalve de matcha-thee) in een blender en meng goed.
     
  3. Voeg vervolgens de matcha-thee toe en druk 20 seconden op de “Pulse”-knop van je blender, zodat er een luchtige substantie ontstaat.
     
  4. Zorg bij het serveren voor een gelijkmatige verdeling van de mousse, bestrooi vervolgens met een kleine zeef met wat matcha-theepoeder en versier met enkele verse muntblaadjes. Serveer met ijsblokjes!
Previous Article RECEPT: BBQ PORTERHOUSE STEAK MET GEGRILDE ASPERGES
Next Article RECEPT: ZOMERSE VEGA SPRINGROLLS MET PINDADIP
Rate this article:
5.0