dinsdag 21 juni 2022 / Categorieën: Recepten RECEPT: MATCHA MINT THEE DIT HEB JE NODIG Voor 4 glazen 20 gram cashewnoten 350 ml water 2 dadels 10 muntblaadjes 2 el matcha poeder/thee Blender ZO MAAK JE HET Week de cashewnoten een nachtje in water om ze zachter te maken. Doe alle ingrediënten (behalve de matcha-thee) in een blender en meng goed. Voeg vervolgens de matcha-thee toe en druk 20 seconden op de “Pulse”-knop van je blender, zodat er een luchtige substantie ontstaat. Zorg bij het serveren voor een gelijkmatige verdeling van de mousse, bestrooi vervolgens met een kleine zeef met wat matcha-theepoeder en versier met enkele verse muntblaadjes. Serveer met ijsblokjes! Vorige artikel RECEPT: BBQ PORTERHOUSE STEAK MET GEGRILDE ASPERGES Volgende artikel RECEPT: ZOMERSE VEGA SPRINGROLLS MET PINDADIP Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019