donderdag 26 maart 2020 / Categorieën: Recepten RECEPT: MEDITERRAAN BROOD Makkelijk | Voor/bijgerecht | 4 personen 90 min bereidingstijd Nodig: broodmachine INGREDIËNTEN 270 ml water 2 theelepels zout 4 eetlepels olie 400 gram tarwebloem 80 gram volkoren tarwemeel 7 gram droge gist 8 stuks gedroogde tomaten 50 gram pijnboompitten BEREIDING Vul de bakvorm met 270 ml lauwwarm water en voeg het zout en de olie toe. Aansluitend voeg je het meel en de gist toe. Snijd de gedroogde tomaten klein en voeg dit samen met de pijnboompitten toe. Bak het brood met de volgende instelling: witbrood programma (nr.2) donkere korst en gewicht 450 gram. Als het brood klaar is laat het dan ca. 1 uur afkoelen op een rooster Tip: In plaats van de pijnboompitten kan je ook olijven, Basilicum, knoflook of Chili gebruiken. Gebruikt product: WMF Kult Broodmachine Vorige artikel RECEPT: LAUWWARME BONENSALADE Volgende artikel RECEPT: SPELTBROOD MET ZONNEBLOEMPITTEN Beoordeel dit artikel: 2.5
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019