dinsdag 18 juli 2023 / Categorieën: Recepten RECEPT: MELOEN-FETA SALADE MET BASILICUM DIT HEB JE NODIG Voor 4 personen 500-600 g vruchtvlees van watermeloen zonder pit 1 komkommer 180 g feta sap van 1 limoen 1 handvol basilicum munt naar smaak 3 el olijfolie 2 el witte balsamico zout en peper wat zwart sesamzaad ZO MAAK JE HET Snijd het vruchtvlees van de watermeloen en de gewassen komkommer in grove stukken. Doe alles in een grote kom en besprenkel met limoensap. Hak vervolgens de munt- en basilicumblaadjes fijn, laat de feta uitlekken en snijd in blokjes. Meng de ingrediënten met de meloen-komkommersalade in de kom. Meng voor de vinaigrette de azijn, olie, zout en peper en giet over de salade. Garneer eventueel met zwarte sesam. Onze tip: De meloen-fetasalade smaakt ook bijzonder lekker bij focaccia met bruschetta-tomaatjes! Vorige artikel RECEPT: PULLED PORK UIT DE SNELKOOKPAN Volgende artikel RECEPT: BROOD MET TOMATEN EN OLIJVEN Beoordeel dit artikel: Geen beoordeling
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019