dinsdag 26 september 2023 / Categorieën: Recepten RECEPT: POMPOEN LATTE DIT HEB JE NODIG Voor 4 lattes 800 ml melk 4 eetl pompoen puree ½ theelepel kaneelpoeder ½ theelepel gember poeder 1 kardemomzaad (gemalen) 4 eetl bruine suiker 4 espresso's (vers gezet) Slagroom (garnering) Cacaopoeder (om te bestuiven) ZO MAAK JE HET Verwarm de melk, pompoenpuree, kaneel, gember, kardemom en suiker al roerend in een steelpan en voeg de espresso toe. Verdeel over vier glazen, garneer met slagroom en bestuif met cacaopoeder. Enjoy! Vorige artikel RECEPT: MASSAMAN CURRY UIT DE SNELKOOKPAN Volgende artikel RECEPT: RODE BIETEN CARPACCIO MET BURRATA, PISTACHENOTEN EN WARME BALSAMICO SAUS Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019