dinsdag 19 september 2023 / Categorieën: Recepten RECEPT: MASSAMAN CURRY UIT DE SNELKOOKPAN Voorbereidingstijd: 35 minuten | Kooktijd: 5 minuten DIT HEB JE NODIG Voor 4 personen 1 kg aardappelen 300 g prei 250 g ananasvlees 200 g kerstomaatjes 100 g ongezouten cashewnoten 70 g Massaman currypasta 400 ml groentebouillon 400 ml kokosmelk 60 ml vissaus / vegetarische oestersaus 2 limoenen 2 rode uien 1 bosje koriander 15 ml neutrale plantaardige olie 1 snufje zout 1 eetlepel suiker WMF Perfect Plus Snelkookpan ZO MAAK JE HET Pel de uien, snijd ze in reepjes en marineer ze in het sap van de twee limoenen met een snufje zout en de suiker. Schil de aardappelen, was ze en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm. Maak de prei schoon, was hem en snijd hem in stukken van ongeveer 1,5 cm dik. Snijd ook de ananas in stukjes. Rooster de cashewnoten in de snelkookpan zonder olie goudbruin en haal ze eruit. Voeg de olie toe, verwarm en bak de currypasta 2-3 minuten. Voeg de aardappelen, prei en tomaten toe en giet de bouillon en kokosmelk erover. Sluit het deksel, verwarm en kook gedurende 5 minuten nadat kookniveau 2 is bereikt. Laat stoom uit de pot ontsnappen en open. Breng de curry op smaak met vissaus en zout en doe het in kommen. Serveer met verse koriander, cashewnoten en de ingelegde uien. Vorige artikel RECEPT: GESTOOMDE ZALM MET DRAGONVINAIGRETTE EN RUCOLA Volgende artikel RECEPT: POMPOEN LATTE Beoordeel dit artikel: 5.0 Tags: snelkookpan Gerelateerde artikelen RECEPT: VIETNAMESE PHO GHA RECEPT: RIJSTPUDDING MET SINASAPPEL EN KARDEMOM RECEPT: CHILLI SIN CARNE MET SPELT RECEPT: ROMIGE ROZE BIETENSOEP RECEPT: GESTOOMDE ZALM MET DRAGONVINAIGRETTE EN RUCOLA RECEPT: STOOFPOTJE VAN ZEEDUIVEL MET VENUSSCHELPEN (OF KOKKELS)
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019