maandag 13 maart 2023 / Categorieën: Recepten RECEPT: TIRAMISU-ESPRESSO'S Italiaanse tiramisu, maar niet zoals je ‘m kent. Deze tiramisu-espresso’s zijn een vloeibare twist op de Italiaanse klassieker. Perfect om te serveren tijdens de after diner dip na het diner. DIT HEB JE NODIG Voor 3 espresso's 2 eidooiers 150 ml gecondenseerde melk 1 tl vanillesuiker 1 espressoshot 200 ml sterke espresso (ca. 4 dubbele espresso's) donkere chocolade, geraspt (optioneel) ZO MAAK JE HET Doe de eierdooiers, gecondenseerde melk en suiker in een kom. Klop met een elektrische mixer op lage snelheid tot het mengsel licht en romig is en zeer zachte pieken vormt. Voeg een scheutje espresso toe en klop met de hand tot het licht schuimig wordt. Bereid 200 ml espresso met de WMF Perfection koffiemachine. Verdeel de koffie over 3 glazen. Schep de eiermeringue op de espresso. Bestrooi met geraspte chocolade om te serveren. Vorige artikel RECEPT: ROMIGE EENPANS LINGUINE MET ARTISJOK, WITTE BONEN EN KOKOSMELK Volgende artikel RECEPT: PAAS CRUFFIN'S Beoordeel dit artikel: Geen beoordeling
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019