RECEPT: ZOMERSE MOJITO COFFEE
/ Categories: Recepten

RECEPT: ZOMERSE MOJITO COFFEE

DIT HEB JE NODIG

Voor 1 koffie cocktail

  • Muntbladeren

  • 2 theelepels rietsuiker

  • 150 ml melk naar keuze, zoals amandel- of kokosmelk 

  • IJsblokjes

  • 1 dubbele espresso

  • 15 ml Kokosrum

 

ZO MAAK JE HET

  1. Pluk een handvol muntblaadjes van de stengel en doe ze in een glazen beker. Plet de muntblaadjes met een stamper zodat het volle aroma vrijkomt.
     
  2. Schenk een dubbele espresso in het glas. Maak ondertussen een mooi glas klaar met ijsblokjes.
     
  3. Als de espresso klaar is, roer je alles totdat de suiker is opgelost. Giet vervolgens de vloeistof in het glas met de ijsblokjes en vul aan met melk naar keuze.
     
  4. Voeg de kokosrum toe en garneer met een takje munt. Proost!
Previous Article RECEPT: OESTERS VAN DE GRILL MET VERMOUTSCHUIM
Next Article RECEPT: GROENTEN SPIEZEN MET KRUIDENOLIE
Rate this article:
5.0