9 REDENEN WAAROM JE ALTIJD GEMBER IN HUIS MOET HEBBEN 9 REDENEN WAAROM JE ALTIJD GEMBER IN HUIS MOET HEBBEN Gember is één van de meest gezonde specerijen ter wereld. Het wordt niet alleen als smaakmaker gebruikt in vele maaltijden en als ingrediënt voor... Smaakmakers
TAFELETIQUETTE: HOE HEURT HET EIGENLIJK? TAFELETIQUETTE: HOE HEURT HET EIGENLIJK? De warme wintermaanden zijn begonnen en dat betekent automatisch veel feestjes, borrels en gezellige diners. Een goed moment om de tafeletiquette... Tafelmanieren
DE BASISREGELS VOOR EEN PERFECTE RISOTTO DE BASISREGELS VOOR EEN PERFECTE RISOTTO Een écht goede risotto maken, is moeilijker dan je denkt. Eenvoud is hét toverwoord in de Italiaanse keuken en dat geldt ook voor het bereiden van... Keukengeheimen
DIT IS DE REDEN WAAROM WE KOFFIE SCHENKEN NA HET ETEN DIT IS DE REDEN WAAROM WE KOFFIE SCHENKEN NA HET ETEN Veel mensen sluiten de maaltijd graag af met een kopje koffie. Maar waarom schenken we eigenlijk koffie na de maaltijd? WMF legt uit waarom koffie... Tafelmanieren
7 BELANGRIJKE WEETJES OVER DE AVOCADO 7 BELANGRIJKE WEETJES OVER DE AVOCADO Avocado is zo’n superfood wat je altijd in huis wilt hebben. Als basis voor een zelfgemaakte guacamole-dip, als smaakmaker in salades of op... Smaakmakers
HET VERSCHIL TUSSEN GIST EN BAKPOEDER HET VERSCHIL TUSSEN GIST EN BAKPOEDER Taart, cake en gebak rijzen niet zomaar de lucht in, daar heb je bakpoeder of baksoda voor nodig. Gist en bakpoeder worden beiden gebruikt om deeg... Keukengeheimen
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019