vrijdag 1 april 2022 / Categorieën: Recepten RECEPT: CHAI THEE DIT HEB JE NODIG Voor 1 pot thee 1 cm gember ¼ theelepel zwarte peper 4 groene kardemompeulen 1 kaneelstokje 4 kruidnagels 1 steranijs 500 ml water Variatie: sinaasappel, venkelzaad, suiker of zwarte thee ZO MAAK JE HET Voeg alle kruiden en de gember toe aan het theefilter van de waterkoker. Hang hem in het koude water en zet de waterkoker aan op de gewenste temperatuur. We adviseren de thee wat langer te trekken (10-15min) op een lagere temperatuur dan meteen op 90graden. Dan krijg je de beste smaken in je verse kruiden chai-thee. Heb je tijdens je bezoek ook de pittige gamba's of vijgenrepen geproefd? Ook deze recepten zijn te vinden op ons blog! Vorige artikel WMF KERSTMENU VAN JANNEKE PHILIPPI Volgende artikel RECEPT: VIJGENREPEN Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019