vrijdag 1 april 2022 / Categorieën: Recepten RECEPT: VIJGENREPEN DIT HEB JE NODIG Voor 6 repen 8 gedroogde vijgen 25 g cranberry (gedroogd) 15 g chiazaad 10 g pecannoten 18 gepelde amandelen ZO MAAK JE HET Verwijder het harde steeltje uit de vijgen en snijd ze fijn. Draai de vijg vervolgens fijn in de keukenmachine zodat een pasta ontstaat. Meng de cranberry, chiazaad en pecannoten erdoor. Verdeel het mengsel in 6 stukken. Leg in ieder vakje van de siliconenvorm 3 amandelen. Vul de vakken met het vijgenmengsel. Stel de droger in op 70⁰C en droog de repen 8 uur. Draai halverwege de droogtijd de repen om. Tips: Uiteraard kun je variëren met de vulling. De vijg is wel een fijne basis. Maar je kunt bijvoorbeeld ook voor dadels kiezen. Hoe dan ook leef je uit en geniet ervan. Heb je tijdens je bezoek ook de Chai thee of pittige gamba's geproefd? Ook deze recepten staan op ons blog. Vorige artikel RECEPT: CHAI THEE Volgende artikel RECEPT: PITTIGE GAMBA'S MET PEULTJES, PAKSOI EN NOEDELS Beoordeel dit artikel: 5.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019