maandag 22 november 2021 / Categorieën: Recepten HOLIDAY CLASSICS 2.0 WMF KERSTMENU Naast Janneke Philippi en Ellen van Duijn, doken wij ook zelf de keuken in om een derde WMF kerstmenu op de kaart te zetten. Ontdek dit heerlijke menu bomvol smaak. Een fris voorgerecht met bieten, zalm en geitenkaas, een gebakken eendenborstfilet met gevulde ravioli en als heerlijke knaller: vegan bosbessenpannenkoekjes met mascarpone peertjes en gebakken banaan. VOORGERECHT Rode biet-zalm met krokante geitenkaas en roodlof-spinazie salade Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: gemiddeld Het recept vind je hier. HOOFDGERECHT Eendenborst met kastanje ravioli, paddenstoelen, snijbiet en portsaus Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk Het recept vind je hier NAGERECHT Vegan bosbessenpannenkoekjes met gekarameliseerde banaan en mascarpone-peertjes Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk Het recept vind je hier. Vorige artikel RECEPT: ZEEBAARS MET GROENTEN UIT DE OVEN Volgende artikel WMF KERSTMENU VAN ELLEN VAN DUIJN Beoordeel dit artikel: 4.0
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019