WMF KERSTMENU
/ Categorieën: Recepten

WMF KERSTMENU

Naast Janneke Philippi en Ellen van Duijn, doken wij ook zelf de keuken in om een derde WMF kerstmenu op de kaart te zetten. Ontdek dit heerlijke menu bomvol smaak. Een fris voorgerecht met bieten, zalm en geitenkaas, een gebakken eendenborstfilet met gevulde ravioli en als heerlijke knaller: vegan bosbessenpannenkoekjes met mascarpone peertjes en gebakken banaan.

VOORGERECHT

Rode biet-zalm met krokante geitenkaas en roodlof-spinazie salade

Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: gemiddeld 

Het recept vind je hier. 

HOOFDGERECHT

Eendenborst met kastanje ravioli, paddenstoelen, snijbiet en portsaus

Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk 

Het recept vind je hier

NAGERECHT

Vegan bosbessenpannenkoekjes met gekarameliseerde banaan en mascarpone-peertjes

Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk 

Het recept vind je hier. 

Vorige artikel RECEPT: ZEEBAARS MET GROENTEN UIT DE OVEN
Volgende artikel WMF KERSTMENU VAN ELLEN VAN DUIJN
Beoordeel dit artikel:
4.0