WMF KERSTMENU
Naast Janneke Philippi en Ellen van Duijn, doken wij ook zelf de keuken in om een derde WMF kerstmenu op de kaart te zetten. Ontdek dit heerlijke menu bomvol smaak. Een fris voorgerecht met bieten, zalm en geitenkaas, een gebakken eendenborstfilet met gevulde ravioli en als heerlijke knaller: vegan bosbessenpannenkoekjes met mascarpone peertjes en gebakken banaan.
VOORGERECHT
Rode biet-zalm met krokante geitenkaas en roodlof-spinazie salade
Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Het recept vind je hier.
HOOFDGERECHT
Eendenborst met kastanje ravioli, paddenstoelen, snijbiet en portsaus
Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Het recept vind je hier
NAGERECHT
Vegan bosbessenpannenkoekjes met gekarameliseerde banaan en mascarpone-peertjes
Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Het recept vind je hier.