maandag 22 november 2021 / Categorieën: Chef’s Special, Recepten HOLIDAY CLASSICS 2.0 WMF KERSTMENU VAN ELLEN VAN DUIJN Samen met Ellen van Duijn, zijn we de afgelopen maanden de keuken in gedoken en heeft ook Ellen naast Janneke een heerlijk WMF kerstmenu samengesteld, waarin zij diverse technieken toepast. Denk aan sous vide koken, maar ook een heerlijk éénpansgerecht met vis en groenten. Kook gezellig mee en laat je inspireren! VOORGERECHT Schorseneren met kastanjes, gebruinde boter en spekkruim Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: gemiddeld | Voorbereiding: 15 minuten | Kooktijd: 30 minuten. Het recept vind je hier. HOOFDGERECHT Eénpansgerecht uit de oven met zeebaars en groenten Voor 4 personen | Moeilijkheidsgraad: makkelijk | Voorbereidingstijd: 15 minuten | Kooktijd: 10 minuten Het recept vind je hier NAGERECHT Mini pavlova met ingelegde kweepeer en hazelnoot Voor 8 personen | Moeilijkheidsgraad: gemiddeld | Voorbereidingstijd: 5 minuten | Bereidingstijd: 120 minuten Het recept vind je hier. Vorige artikel WMF KERSTMENU Volgende artikel WMF KERSTMENU VAN JANNEKE PHILIPPI Beoordeel dit artikel: 4.8
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019