DIT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BLENDER EN EEN FOODPROCESSOR
/ Categorieën: Keukengeheimen

DIT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BLENDER EN EEN FOODPROCESSOR

Snijden, malen en mengen: ze kunnen het allebei, maar toch zijn er ook belangrijke verschillen tussen een blender en foodprocessor. Wil je weten welke? WMF zet ze voor je op een rij. 

Opdat je voortaan precies weet welke machine voor welk gerecht, drankje of saus bedoeld is.

Smoothies en soepen
Over het algemeen wordt een blender gebruikt voor zachte, vloeibare ingrediënten. Je maakt er bijvoorbeeld smoothies mee, ‘shaket’ de lekkerste cocktails en ook voor soepen is hij ideaal. Toch moet een kwalitatief goed apparaat ook hardere producten kunnen mixen - zo komt de WMF Kult Pro High Speed Blender door de krachtige motor en roestvrijstalen messen ook moeiteloos door noten en ijsklontjes heen. Met het GS-veiligheidscetrificaat weet je zeker dat de blender alleen werkt als de deksel op de kan zit en dankzij de vooraf ingestelde programma’s (smoothie, ice crush, soep, sorbet, reinigen, crush & pulse) is hij óók nog hartstikke gebruiksvriendelijk.

Kloppen wordt kinderspel
We horen je denken: waarom zou ik dan een foodprocessor aanschaffen? Simpel. Een foodprocessor kan ook het serieuzere keukenwerk van je overnemen. Snijden, hakken, raspen: hoe hard de structuur van het product ook is, dit apparaat komt er met één druk op de knop doorheen. Zelfgemaakte dumplings? Kinderspel. Aardappelpannenkoeken? Zo gemaakt. Zelfs het kloppen van room en het mengen van deeg is in een handomdraai gebeurd. 

Het oog wil ook wat
Toegegeven: zo’n groot apparaat springt op het aanrecht natuurlijk behoorlijk in het oog. Dan is het wel zo fijn als-ie niet alleen goed werkt, maar er ook mooi uitziet. Gelukkig heeft de WMF Kult X Foodprocessor het allemaal. Hij is superpraktisch, veilig in gebruik, multifunctioneel en is ook nog fijn om naar te kijken. Daarbij doet de machine precíes wat je ervan verwacht: hij zorgt voor gemak én plezier in de keuken.

Wil je meer weten over de keukenapparatuur van WMF? Hier vind je een greep uit de producten.

Vorige artikel ZO MAAK JE PERFECTE (WITTE) RIJST
Volgende artikel DIT ZIJN DÉ FOODTRENDS VAN 2020
Beoordeel dit artikel:
4.2