BACK TO WORK (AT HOME)? ZÓ HAAL JIJ HET BESTE UIT JOUW THUISWERKDAG
/ Categories: Keukengeheimen

BACK TO WORK (AT HOME)? ZÓ HAAL JIJ HET BESTE UIT JOUW THUISWERKDAG

De wekker gaat weer af, er wordt weer gevochten om de douche en er moeten weer broodtrommels worden gevuld: die ochtendspits is toch altijd aanpoten zo vlak na de vakantie. En ja, dan wacht je vervolgens ook nog een drukke werkweek…

Gelukkig haal je met deze tips het beste uit jouw ‘kantoortijd’ - ook als je thuis achter de computer zit. 

K-K-K-KOUDE DOUCHE

Het is natuurlijk lekker dat je vanuit je bed zo richting je bureau kunt rollen, maar die file ’s ochtends was toch wel hét moment om even goed wakker te worden. Zet de radio nadat je bent opgestaan daarom op standje hard, neem een koude douche, trek een gezellige outfit aan (staat leuker dan in zo’n thuispak achter de webcam) en zorg dat je fris en fruitig in de Teams-meeting verschijnt. 

ALTIJD VERSE KOFFIE EN THEE

Heb je ook nog een goeie dosis cafeïne nodig voordat je ‘aan’ staat? Met de Aroma Koffiemachine hoef je ’s ochtends slechts één keer koffie te zetten. Zet de bijbehorende thermoskan eronder en voilà: je kunt de hele dag genieten van een warm ‘bakkie’. Ben je meer van de thee? Ga dan voor deze thee- en waterkoker in één, die je door het kleine formaat gemakkelijk op je bureau kunt zetten. Het smaakje kun je van tevoren al toevoegen in het filter. Gewoon inschenken en genieten, dus. 

MAAK EEN OMMETJE

Een frisse neus halen is altijd goed. Het verlaagt de kans op depressies en angsten, geeft je creativiteit een boost en zorgt ervoor dat je lekkerder in de vel zit. Ga daarom dagelijks altijd een halfuurtje de deur uit. En laat je smartphone thuis zodat je even níet met je gedachten bij je werk bent.

RESTAURANTWAARDIG LUNCHEN

De broodtrommels voor je kinderen vul je dan wel braaf, vergeet ook je eigen lunch niet. Maak van het middageten een feestje: dek de tafel uitgebreid, leg je mooiste bestek neer, rooster knapperig brood met de Broodrooster XXL en bedek ‘m met smeuïge avocado, gekookt ei, peper en zout. Wil je het perfecte eitje? Gebruik dan deze eierkoker, want of je nu houdt van hard- of zachtgekookt, hiermee weet je zeker dat-ie lukt.

EEN GEZOND SAPJE TUSSENDOOR

In deze tijd is het natuurlijk extra belangrijk dat we genoeg vitaminen binnenkrijgen. Hoe fijn: met deze compacte Smoothie-to go maak je supersnel een vers sapje dat je door de praktische blender zo meeneemt naar je bureau. By the way: ook een slim tussendoortje als je van je vakantiekilo’s af wilt.

TOCH NOG EEN VRIJDAGMIDDAGBORREL

Oké, het lijkt misschien minder feestelijk om in je eentje het weekend in te luiden, maar je kunt het met een goed wijntje of biertje toch ook thuis gezellig maken? Organiseer een Teams-meeting met je collega’s, hef je glas, proost samen op de geslaagde werkweek en deel je vakantieverhalen zodat je toch nog een béétje in de relaxmodus blijft

Previous Article MET ELLEN DE KEUKEN IN: COUSCOUS SALADE MET BIEFSTUK
Next Article RECEPT: VEGETARISCHE RODE LINZENSOEP
Rate this article:
5.0