FERMENTEREN KUN JE LEREN FERMENTEREN KUN JE LEREN Fermenteren, een loeioude term, die weer hipper dan hip is. Een trendwoord uit de oertijd en weer helemaal van nu. We nemen je mee in de wereld... Chef’s Special
RECEPT: RODE BIET-ZALM, KROKANTE GEITENKAAS EN ROODLOF-SPINAZIE SALADE RECEPT: RODE BIET-ZALM, KROKANTE GEITENKAAS EN ROODLOF-SPINAZIE SALADE Rode bietenzalm met geroosterde geitenkaas op radicchio salade, een prachtig gerecht vol textuur en smaak. Benieuwd hoe je deze smaaksensatie... Recepten
RECEPT: PERFECTE MINI PAVLOVA VOOR KERST RECEPT: PERFECTE MINI PAVLOVA VOOR KERST NAGERECHT: KERSTMENU ELLEN Samen met Ellen van Duijn, zijn we de afgelopen maanden de keuken in gedoken en heeft Ellen een heerlijk WMF kerstmenu samengesteld. ... Recepten
5X RACLETTE RECEPTEN VOOR SINTERKLAAS 5X RACLETTE RECEPTEN VOOR SINTERKLAAS De koude dagen vragen om een heerlijk gezamenlijk diner thuis! Wat dacht je van heerlijk samen racletten voor Sinterklaas, of gewoon zomaar? Wij... Recepten
RECEPT: SCHORSENEREN MET KASTANJES, GEBRUINDE BOTER EN SPEKKRUIM RECEPT: SCHORSENEREN MET KASTANJES, GEBRUINDE BOTER EN SPEKKRUIM VOORGERECHT: KERSTMENU ELLEN Samen met Ellen van Duijn, zijn we de afgelopen maanden de keuken in gedoken en heeft Ellen een heerlijk WMF kerstmenu samengesteld. Dit... Recepten
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019