GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND GEFELICITEERD: WINNAARS WMF-CHEFSTAFETTE BEKEND Onlangs nodigde WMF alle foodlovers en hobbykoks uit om mee te doen met WMF-Chefstafette en ging op zoek naar de nieuwe smaakmakers. We hebben... Smaakmakers
ETEN INVRIEZEN: WMF GEEFT TIPS & TRICKS ETEN INVRIEZEN: WMF GEEFT TIPS & TRICKS Oh zo handig, een grote vriezer die goed gevuld is. Bijna net zo onmisbaar als een grote voorraadkast. Eten invriezen is niet alleen ideaal als je... Keukengeheimen
DIT IS DE REDEN WAAROM JE PASTA MOET KOKEN IN ZOUT WATER DIT IS DE REDEN WAAROM JE PASTA MOET KOKEN IN ZOUT WATER Pasta moet je koken in flink zout water. Dat zout toevoegen lijkt misschien overbodig, maar is toch écht van groot culinair belang. Maar waarom... Keukengeheimen
WINACTIE GESLOTEN - DOE MEE MET DE WMF-CHEFSTAFETTE EN WIE WEET WORD... WINACTIE GESLOTEN - DOE MEE MET DE WMF-CHEFSTAFETTE EN WIE WEET WORD... Helaas is deelname aan deze actie niet meer mogelijk! De winnaars worden maandag 8 juli bekengemaakt.... WMF nodigt alle foodlovers en... Smaakmakers
ZO IS EEN TOMAAT IN EEN MUM VAN TIJD RIJP ZO IS EEN TOMAAT IN EEN MUM VAN TIJD RIJP Smacht je naar een lekker sappige tomaat, maar is ‘ie nog niet rijp? Met deze 4 tips kan je hem een stuk eerder eten. Keukengeheimen
RECEPT: GESTOOMDE PUDDING MET CHOCOLADE PAASEI RECEPT: GESTOOMDE PUDDING MET CHOCOLADE PAASEI Wist jij al dat je pudding ook heel goed kan stomen? Dit is echt super lekker! En ook nog een heel makkelijk. In 10 minuten staat je... Recepten
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019