TIPS VAN EEN STYLIST: ZÓ CREËER JE EEN FEESTELIJK GEDEKTE TAFEL TIPS VAN EEN STYLIST: ZÓ CREËER JE EEN FEESTELIJK GEDEKTE TAFEL Kerst is dit jaar een beetje anders dan anders, zeker gezien het aantal gasten dat je mag ontvangen. Maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van... Tafelmanieren
MET DÉZE TIPS WORDT HET DIT JAAR EEN ONVERGETELIJKE KERST MET DÉZE TIPS WORDT HET DIT JAAR EEN ONVERGETELIJKE KERST Hoewel 2020 zelfs in de laatste weken nog moeilijk te voorspellen is, weten virologen één ding zeker: de feestdagen kunnen we door het coronavirus... Smaakmakers
FOODBLOGGER ELLEN VAN DUIJN OVER WMF FUSIONTEC PANNEN FOODBLOGGER ELLEN VAN DUIJN OVER WMF FUSIONTEC PANNEN FUSIONTEC, het unieke materiaal dat zo hard is dat de pannen extreem krasbestendig zijn en een leven lang meegaan. Ellen van Duijn, auteur... Keukengeheimen
RECEPT: BOEUF BOURGUIGNON MET BOSPADDENSTOELEN, SPEKJES EN SPERZIEBONEN RECEPT: BOEUF BOURGUIGNON MET BOSPADDENSTOELEN, SPEKJES EN SPERZIEBONEN De bladeren kleuren weer rood en oranje en vallen langzaamaan van de bomen: het is weer herfst! Boeuf Bourguignon is een Franse klassieker,... Recepten
5 X LEKKERE (EN GEZONDE) SMAAKMAKERS VOOR IN DE THEE 5 X LEKKERE (EN GEZONDE) SMAAKMAKERS VOOR IN DE THEE De bladeren vallen van de bomen, de truien komen langzaamaan weer de kast uit en 's avonds is het weer vroeg donker. Een heerlijke periode om... Smaakmakers
3 STOOFTIPS UIT DE WMF KEUKEN 3 STOOFTIPS UIT DE WMF KEUKEN De herfst is officieel begonnen. Tijd dus voor comfort food: stamppot, stoofgerechten en chocolademousse. Je vlees op de juiste manier laten... Keukengeheimen
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019