PAKJESAVOND: ULTIEME CADEAUS VOOR FOODIES & WINELOVERS
/ Categories: Smaakmakers

PAKJESAVOND: ULTIEME CADEAUS VOOR FOODIES & WINELOVERS

Nog even en dan is het zover: Sinterklaasavond! Haal alles uit de kast en maak jouw dierbaren blij met de meest ultieme culi-cadeaus…WMF helpt een handje en selecteerde alvast een lijst met de mooiste culinaire hebbedingen voor alle foodies & winelovers. 

EITJE TIK 
Het eten van een eitje is met de WMF McEgg-eierdopjes een feestje. Met het vriendelijk glimlachende poppetje, staat je ei er vrolijk bij tijdens het zondagsontbijt. Je hebt alles bij de hand, gebruik het hamertje om je ei te ‘tikken’ en het roestvrijstalen lepeltje om je ei te eten. Kies jouw favoriete kleur: blauw, roze of oranje en voor de kerstbrunch natuurlijk de McEgg X-mas!

Consumentenadviesprijs McEgg X-mas: € 12,99

MOOI MAALGEREI
Wil je de beste smaak uit peper halen? Stop de korrels dan in een glazen kruidenmolen. De Ceramill Nature van WMF is een perfect cadeau: het maalsysteem is gemaakt van keramiek, dus ijzersterk. De molens hebben een traploze instelling waarbij je kunt kiezen uit verschillende standen, van grof naar fijn. Bovendien zit het maalsysteem bovenop, zodat je geen sporen krijgt op tafel. Nog een mooi extraatje: de smaken blijven dankzij het aroma-beschermdeksel extra lang lekker én - minstens zo belangrijk - door het strakke design misstaan ze niet in je interieur.

Consumentenadviesprijs: € 54,95

LEES OOK: https://blog.wmf.nl/dit-is-het-verschil-tussen-rode-witte-en-zwarte-peper

 

BLIKVANGER
De WMF LONO Raclette is een mooi familiecadeau: hij gemaakt van hoogwaardig Cromargan® roestvrijstaal en een blikvanger op elke tafel. De omkeerbare bakplaat wordt gebruikt voor het bakken van pannenkoeken en eieren en de temperatuur kun je met één draai aan de knop verstellen. De acht pannetjes hebben een anti-aanbaklaag en zijn daarom gemakkelijk schoon te houden. Gebruik je niet alle pannetjes? Dan kun je ze veilig opbergen in de opslagruimte van de raclette.

LEES OOK: https://blog.wmf.nl/gourmetten-met-minder-vlees-dit-zijn-heerlijke-alternatieven

Consumentenadviesprijs: € 119,95

LEKKER HAPJE
Is jouw partner een echte kookfanaat? Dan mag deze WMF FUSIONTEC Mineral Sauteerpan echt niet ontbreken aan zijn of haar keukenuitzet. Vlees aanbraden doe je in een handomdraai, maar deze WMF-hapjespan is ook ideaal voor het bereiden van lekkere stoofgerechten, want hij kan ook in de oven. Ideaal voor het bereiden van een lekker maal voor een avondje met het gezin, zoals 5 december. Kortom: heb je nog een goed cadeau nodig? Zoek dan niet langer.

Consumentenadviesprijs: € 119,-

LEES OOK: https://blog.wmf.nl/makkelijke-eenpansgerechten-voor-sinterklaasavond

HET OOG WIL OOK WAT
Deze verlichte wijn- en champagnekoeler van WMF mag niet ontbreken tijdens een feestje. De twee lichtringen aan de boven- en onderkant van de koeler zorgen voor sfeerverlichting die kan worden geregeld door simpelweg de Cromargan® behuizing aan te raken (WMF Easy Touch-technologie). Het flexibele, onbreekbare coolpack kan ruimtebesparend in de vriezer worden opgeslagen. Een mooi cadeau voor iedereen die van wijn én van gadgets houdt.

Consumentenadviesprijs: € 69,95

SNIJDEN MAAR 
Doe jezelf en je gasten een plezier en schaf bestek aan waarmee je een lekkere biefstuk fatsoenlijk kunt snijden. Zoals deze twaalfdelige steakset van WMF, mooi verpakt in een luxe houten kistje en daarom extra leuk om cadeau te geven. 

Consumentenadviesprijs: € 49,95 

WIJNLOVER
Zoek je een cadeau voor een echte wijnliefhebber? Dan is een decanteerkaraf wellicht een goed idee. De decanteerkaraf van WMF is door zijn vloeiende lijnen niet alleen een echte blikvanger op tafel; dankzij de bijzondere vormgeving komen de smaak en aroma’s van die zorgvuldig gekozen wijn perfect tot uiting. Ook niet gek: na gebruik kan de decanteerkaraf gewoon in de vaatwasser.

Consumentenadviesprijs: € 39,95

CHEF’S EDITIE
Het Chef’s edition koksmes van WMF is een alleskunner: van het snijden van groenten tot het snijden van vlees. Daarom een cruciaal item in je keuken en daarom altijd een goed cadeau voor iedere thuischef.

Consumentenadviesprijs: € 94,95

De uitgebreide messen-collectie van WMF vind je hier.

KOFFIE IN EEN HANDOMDRAAI 
Zoek je een mooi cadeau voor een echte coffeelover? Dan is de WMF Lumero Portafilter Espresso Machine een echte topper! Het prachtige prijswinnende ontwerp in combinatie met uitstekende prestaties maken dit apparaat tot een eersteklas ‘must have’. De sfeervolle LED-verlichting in combinatie met roestvrijstalen Cromargan® accenten en de nieuwste Barista Crema-technologie zorgen voor het perfecte kopje koffie. Espresso, Cappuccino of Latte-Macchiato is dankzij het thermoblock en het regelbare stoompijpje in een handomdraai gemaakt. Het opwarmen duurt maar 30-40 seconden en met een druk op de knop zet je 1 of 2 kopjes koffie. Dus of je nu voor een traditioneel kopje espresso gaat of oogstrelend design - met de LUMERO Espresso Machine van WMF heb je beiden in huis. 

Consumentenadviesprijs: € 219,99

Benieuwd waar je WMF kunt kopen? Klik dan hier (linken naar: https://www.wmf.nl/dealer-list.html)

Fijne pakjesavond en eet smakelijk!

Zoek je na al dit lekker nog meer cadeau-inspiratie voor kookliefhebbers? Met deze pakjeslijst scoor je vast ook hoge ogen… 

 

Previous Article RECEPT: SMAAKVOLLE ZELFGEMAAKTE PEPERNOTEN
Next Article RECEPT: AZIATISCHE VIS KEBABS MET KIEMGROENTE EN ZOETZURE SAUS
Rate this article:
3.0