HOW TO: ZELF KRUIDENZOUT MAKEN HOW TO: ZELF KRUIDENZOUT MAKEN Tijd voor verse kruiden! Maar wat als je teveel over hebt? Zonde om in de groentela te laten liggen. Een goed moment om zelf kruidenzout te maken!... Smaakmakers
3x frisse kook-en-keuken-ideeën voor de lente 3x frisse kook-en-keuken-ideeën voor de lente Begint de lente bij jou ook al te kriebelen? Tijd voor een frisse wind! Van koken met seizoenstoppers tot keuken-gebruiksgemakjes waarmee je... Keukengeheimen
De WMF favoriet van Claudia: de sous vide cooker De WMF favoriet van Claudia: de sous vide cooker Regelmatig delen we een ‘WMF favoriet van’ op onze blog: echte verhalen en ervaringen met onze producten van ons én jullie. Dit keer... Keukengeheimen
RECEPT: SOUS VIDE ZALM MET BLOEMKOOL EN KRENTEN SALADE RECEPT: SOUS VIDE ZALM MET BLOEMKOOL EN KRENTEN SALADE Recepten
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019