FOODBLOGGER ELLEN VAN DUIJN OVER WMF FUSIONTEC PANNEN FOODBLOGGER ELLEN VAN DUIJN OVER WMF FUSIONTEC PANNEN FUSIONTEC, het unieke materiaal dat zo hard is dat de pannen extreem krasbestendig zijn en een leven lang meegaan. Ellen van Duijn, auteur... Keukengeheimen
RECEPT: BOEUF BOURGUIGNON MET BOSPADDENSTOELEN, SPEKJES EN SPERZIEBONEN RECEPT: BOEUF BOURGUIGNON MET BOSPADDENSTOELEN, SPEKJES EN SPERZIEBONEN De bladeren kleuren weer rood en oranje en vallen langzaamaan van de bomen: het is weer herfst! Boeuf Bourguignon is een Franse klassieker,... Recepten
5 X LEKKERE (EN GEZONDE) SMAAKMAKERS VOOR IN DE THEE 5 X LEKKERE (EN GEZONDE) SMAAKMAKERS VOOR IN DE THEE De bladeren vallen van de bomen, de truien komen langzaamaan weer de kast uit en 's avonds is het weer vroeg donker. Een heerlijke periode om... Smaakmakers
3 STOOFTIPS UIT DE WMF KEUKEN 3 STOOFTIPS UIT DE WMF KEUKEN De herfst is officieel begonnen. Tijd dus voor comfort food: stamppot, stoofgerechten en chocolademousse. Je vlees op de juiste manier laten... Keukengeheimen
WMF LEGT UIT: ALLES OVER DEEG WMF LEGT UIT: ALLES OVER DEEG Er zijn superveel verschillende deegsoorten. Maar waarvoor gebruik je al die verschillende soorten deeg en hoe maak je het perfecte deeg... Keukengeheimen
RECEPT: RABARBER-AARDBEIENCRUMBLE MET AMANDELEN EN ROOM RECEPT: RABARBER-AARDBEIENCRUMBLE MET AMANDELEN EN ROOM Recepten
DIT IS DE REDEN WAAROM JE ELKE DAG EEN HANDJEVOL BLAUWE BESSEN ZOU MOETEN ETEN dinsdag 29 januari 2019